Навчання в Чернівцях

Чернівецький медичний коледж БДМУ


Коледж здійснює підготовку фахівців на денній та вечірній формах навчання за спеціальностями: лікувальна справа, сестринська справа, лабораторна діагностика, акушерська справа, медико-профілактична справа, а також спеціалістів за освітньо-кваліфікаційним рівнем "медична сестра-бакалавр". З 2006 року проводиться підготовка медсестер-масажистів з вадами зору. Заклад готує спеціалістів на основі базової та повної середньої освіти. Кількість студентів коледжу – 1150.

Навчальний процес здійснюють 76 штатних викладачів, які мають відповідну освіту і працюють за фахом. У викладацькому складі 5 кандидатів наук, 26 старших викладачів, 17 викладачів-методистів, 8 викладачів виконують кандидатські дисертації. Створена відповідна навчальна база, проведена комп’ютеризація навчального процесу.

Коледж активно співпрацює з практичними лікарями медичних установ міста та з професорсько-викладацьким складом медичного університету, таким чином в навчальному процесі беруть участь 60 викладачів-сумісників, серед яких: професорів - 2, доцентів - 6, докторів наук - 3, кандидатів наук -15.

Для активізації науково-пізнавальної діяльності студентів в навчально-виховний процес впроваджуються комп’ютерні програми, інтерактивні методи навчання та інші сучасні педагогічні технології. Для самопідготовки й контролю знань працюють 2 комп’ютерні класи, які підключені до мережі Інтернет, 28 кабінетів, 25 навчальних кімнат на базах клінічних лікарень, пологових будинків, СЕС. Студенти отримують ґрунтовну теоретичну і практичну підготовку, займаються науково-дослідною роботою з актуальних проблем медицини, щорічно беруть участь у міжнародних науково-практичних конференціях.

На становлення і розвиток особистості спрямована постійна виховна робота зі студентами. В позанавчальний час вони відвідують спортивні секції, секції клубів "Інтелектуал", "Гроно", працюють у загонах милосердя "Турбота". В коледжі є гуртожиток на 250 місць.

За два століття навчальний заклад випустив тисячі висококваліфікованих молодших медичних спеціалістів, серед яких чимало видатних учених та громадських діячів. Вони очолюють лікувально-профілактичні заклади краю, працюють головними та старшими медичними сестрами й акушерками лікарень та пологових будинків, завідують ФАПами.

Колектив коледжу підтримує дружні ділові стосунки з медичними коледжами США, Канади, Росії.

Чернівці
58002, Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Червоноармійська, 60
(03722) 3-22-46
chern_medcollege@ukr.net
www.medkol.cv.ua


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

17.04.2013

Ринок працевлаштування в Чернівцях та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Чернівців

Регіон Вакансії Резюме
Chernivci Резюме і вакансії, робота в Чернівцях
вакансии и резюме
 
14091 11516
Novodnistrovsk Резюме і вакансії, робота в Новодністровську
вакансии и резюме
 
135 26
Vuzhnucya Резюме і вакансії, робота у Вижниці
вакансии и резюме
 
150 25
Herca Резюме і вакансії, робота в Герці
вакансии и резюме
 
135 9
Hluboka Резюме і вакансії, робота в Глибокій
вакансии и резюме
 
153 14
Zastavna Резюме і вакансії, робота в Заставній
вакансии и резюме
 
161 13
Kelmenci Резюме і вакансії, робота в Кельменцях
вакансии и резюме
 
142 26
Kicman Резюме і вакансії, робота в Кіцмані
вакансии и резюме
 
159 11
Novoselucya Резюме і вакансії, робота в Новоселиці
вакансии и резюме
 
150 35
Pytula Резюме і вакансії, робота в Путилах
вакансии и резюме
 
128 1
Sokuryanu Резюме і вакансії, робота в Сокирянах
вакансии и резюме
 
143 20
Storozhunec Резюме і вакансії, робота в Сторожинці
вакансии и резюме
 
155 25
Hotun Резюме і вакансії, робота в Хотині
вакансии и резюме
 
142 12