Як правильно презентувати досвід роботи

Будьте конкретні. Чим чіткіше написано резюме, тим воно привабливіше. Вкажіть, що Ви продавали, кому, в яких обсягах - HR-менеджеру важливо, виконували ви значущі для нього обов'язки чи ні. Перерахуйте особливості Ваших обов'язків, результативність та компетенції.
Вкажіть Ваші досягнення. Роботодавці зацікавлені в співробітниках, чию роботу можна оцінити. Крім фінансових показників, можна вказати процеси, які Ви оптимізували, або клієнтів, чию лояльність Вам вдалося завоювати.
Сформулюйте причини звільнення від минулого роботодавця. Пам'ятайте, що занадто короткі періоди роботи (наприклад, три місяці - стандартний випробувальний термін) напружують менеджерів з пошуку персоналу. Якщо Ви вирішите не вказувати причину звільнення, то складеться враження про неуспішне проходження випробувального терміну, і висока ймовірність того, що Ви отримаєте відмову від потенційного роботодавця. Якщо причина короткого періоду роботи в компанії прихована в тривалості проекту або тимчасовому договорі - вкажіть це.
У колективних проектах необхідно вказати особисто Вашу роль, обов'язки і досягнення.
Розкажіть про своє стажування. Навіть досвід такої роботи можна описати докладно. Ви займалися веденням бази? Розпишіть її тематику, форму ведення, що було зроблено - чи приймали Ви дзвінки, заповнювали дані, обдзвонювали клієнтів або розповідали про послуги компанії.

www.hh.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад